Transformeer uw werkstation.

Lange uren achter een bureau kunnen zowel mentale als fysieke stress veroorzaken. Met de juiste verlichting hoef je je ogen niet te belasten en zal je uithoudingsvermogen aanzienlijk verbeteren. Moderne bureaulampen zijn ontworpen om het zicht te optimaliseren, bureauruimte te besparen en zelfs apparaten op te laden. Ze zijn energiezuinig en esthetisch, waardoor een potentieel saaie werkruimte een strakke en stijlvolle uitstraling krijgt. Vergroot de focus en voorkom vermoeidheid bij het studeren voor een examen of het werken aan een deadline. Zorg ervoor dat u uw stoel niet verlaat om uw telefoon of tablet op te laden. Hier zijn enkele van onze favorieten die vandaag beschikbaar zijn.

Deze lamp heeft 2 stopcontacten en 3 USB-poorten, dus hij neemt extra oppervlakte in beslag, maar stelt je in staat om je computer en meer op je bureau zelf aan te zetten. Dat gezegd hebbende, het ziet er nog steeds klein en gelikt uit. Pas de helderheid aan door uw vinger langs een aanraaksensorpaneel te schuiven. Het heeft drie helderheidsniveaus en drie opties voor kleurwarmte, die allemaal prettig zijn voor de ogen. De Cozoo is volledig opvouwbaar, waardoor hij draagbaar is om naar de bibliotheek of tussen huis en kantoor te brengen.

Deze flikkervrije LED-lamp heeft zeven helderheidsniveaus en vijf kleuropties voor optimaal oogcomfort. Hij is dun en neemt weinig ruimte in op een bureau, maar kan worden gekanteld en gedraaid om licht op afstand of in een vreemde hoek te laten schijnen. Het heeft een USB-poort in de basis voor het opladen van apparaten.

Dit is een heerlijk eenvoudige LED-lamp met drie helderheidsniveaus, een USB-poort in de voet en een aan / uit-schakelaar van de aanraaksensor. De nek buigt om elke gewenste hoek te bereiken. De TW is energiezuinig en neemt weinig oppervlakte in beslag.

Deze bureaulamp heeft zowel een USB-poort als een draadloos oplaadstation voor alle apparaten die draadloos kunnen worden opgeladen. Het hoofd draait 120 graden en het lichaam draait 90 graden. Het heeft drie kleuropties: koel wit, gemengd wit en warm geel. U kunt de helderheid van deze kleuren aanpassen met een aanraaksensorknop.