Tokio is een stad als geen ander. Natuurlijk kun je musea, tempels bezoeken en eten in een van de duizenden heerlijke restaurants, maar je kunt ook dingen doen die je nergens anders kunt doen.

We hebben enkele van onze gekste ervaringen in deze gigantische metropool gehad en besteden onze tijd verbijsterd, betoverd en 100% veilig.

Dit zijn onze favoriete unieke, rare en gewoonweg coole dingen om te doen in Tokio, een van de beste plaatsen om te bezoeken in Japan.

Cosplay karten

Verkleden als je favoriete personage en met een skelter door de straten van Tokio rijden, moet het coolste zijn dat je in Tokio kunt doen. Ja, je rijdt een kleine skelter in de echte straten van Tokio tussen auto’s, bussen en vrachtwagens!

Tokyo DisneySea

Het lijkt misschien zonde om een dag van je Tokyo-reis bij Disney door te brengen, maar DisneySea is anders dan alle andere Disney-parken ter wereld (en is misschien wel de beste).

Het nautische themapark heeft zeven havens die zijn geïnspireerd op echte plaatsen en oceaanlegendes, waaronder American Waterfront, Mediterranean Harbour (die er net zo uitziet als Italië), Arabische kust en het unieke Mysterious Island, compleet met uitbarstende vulkaan.

Robot restaurant

Het Robot Restaurant is geen restaurant en er zijn niet veel robots, maar deze show is een van de gekste dingen om te doen in Tokio.

De energieke en totaal krankzinnige uitvoering bevat robots, draken, ninja’s, blauwharige dansers, griezelige clowns, gitaristen op schommels, drums, heel veel neonlichten en echt luide muziek.