Beste dingen om te doen op het grote eiland

1. Bezoek Hawaii Volcanos National Park

Hawaii Volcanoes National Park staat bovenaan de Big Island-bucketlist voor veel bezoekers aan Hawaii. En met zijn fascinerende geologie, een actieve vulkaan, kilometers lavabuizen en zelfs oude rotstekeningen, zou het geen verrassing moeten zijn dat dit een van de beste activiteiten van het Big Island is. Er zijn maar weinig plaatsen in de wereld waar je actief een vulkaan kunt zien terwijl je land aan het creëren bent.

1. Duik met Manta Rays

Als je je afvraagt wat je op Hawaï moet doen, zoek dan niet verder dan deze activiteit op het Grote Eiland: Snorkel of duik ‘s nachts met mantaroggen. Net ten noorden van Kailua-Kona op het Big Island is een baai waar mantaroggen elke avond komen om te eten. Met een spanwijdte tot 18 voet / 5,5 meter zijn mantaroggen de grootste van de stralen.

3. Bezoek Hawaii Tropical Botanical Garden

Als je net zoveel van prachtige tuinen houdt als ik, dan is een van de dingen die je op Hawaï’s Big Island zeker moet zien de Hawaii Tropical Garden. Het is een van de belangrijkste dingen om te doen in Hawaï als je op Big Island bent.

4. Fiets Mauna Kea

Kilauea-vulkaan is een spannende fietstocht die zowel de opwinding van een afdaling als de schoonheid van het Volcanoes National Park omvat. Vanaf de top van 4.000 voet tot aan de Stille Oceaan biedt deze rit veel spanning en geweldige vergezichten.