Sexy V – hals jurk zonder mouwen

Deze jurk zorgt niet alleen voor een ademende outfit, maar zal ook je figuur flatteren. Kijk maar naar het patroon dat bestaat uit de kleuren zwart, wit en beige. Optisch ziet u er langer en slanker uit, dus u hoeft zich geen zorgen te maken als u een kilo of twee wint. Wees gewoon jezelf en geef wat vertrouwen. Je kunt het meisje!

Effen geknoopte voorkant met kraag en broek

De oude goede zwarte elegante broek is de beste vriend van elke vrouw. Als je totaal geen idee hebt wat je moet dragen, kan dit modestuk je leven serieus redden. Ze kunnen overal mee gecombineerd worden → T-shirts, blouses, hakken, flats, sneakers etc. Het hangt helemaal af van je humeur en van je smaak, hoe ga je ze stylen.

Effen maxi-jurk met één schouder

Nog een jurkgerelateerde outfittip, in een mooie en zachte, romantische paarse kleur. Zoals je kunt zien, is het een langere midi-jurk, die strak om het lichaam zit en ook de stoffen riem in het midden heeft. Andere vrouwen gebreide jurk die wonderen zal doen met je lichaam! Als je deze jurk draagt, raden we je aan om de gewone hakken of de sandalen met hakken erbij te kiezen.