Er modieuzer uitzien gaat niet altijd over het dragen van de meest trendy, duurste kleding of het beheersen van een ingewikkelde stijltruc. Soms is het net zo eenvoudig als gewoon je shirt instoppen of een zonnebril aantrekken.

1. Voeg een motorjas toe.
Een goede motorjas verbetert elke outfit; het maakt niet uit of het een spijkerbroek en een T-shirt, een formele jurk of gymkleding is. Zwart leer is de klassieke keuze, maar het is geen must. Kleuren, prints, versieringen, wat dan ook! Het is al goed.

2. Draag je jas op je schouders.
Beschouw uw jas niet als een jas. Zie het als een cape met mouwen. Mouwen waar je nooit je armen in steekt.

3. Lagen, lagen en meer lagen.
Hoe meer lagen je hebt, hoe kleiner de kans dat een stuk je outfit echt maakt of breekt, dus doe gek – een jas, een jas, een mesh-shirt, een crop-top. Met riem. En leren legging. Onder een rok. Je bent een ui. Een modieuze ui.

4. Draag de verkeerde schoenen.
Wat je normaal ook voor schoenen zou kiezen, kies het tegenovergestelde. Ruil je hoge hakken in voor platte slofjes, je sneakers voor hoge hakken en je sandalen voor sneakers. Hoe meer het mis voelt, hoe beter het is.

5. Draag iets heel kleins met iets heel groots.
Een crop top met een balrok. Een oversized top met uitgesneden short. Bij modieus kijken draait alles om spelen met proportie en contrast. Niet alleen groot met klein, maar ook hard met zacht, strak met los en zwaar met licht.