Voor het opknappen van uw huis zijn niet alle nieuwe meubels en accessoires nodig. U kunt uw ruimte volledig vernieuwen door deze eenvoudig te restylen met items die u al bezit. Voor een directe, gratis update, ververs je bestaande meubels en werk je gewone voorwerpen in je interieur met deze eenvoudige trucs.

Meubels herschikken

Een nieuw perspectief kan de manier waarop je naar een kamer kijkt totaal veranderen. Experimenteer met om de ruimte te transformeren zonder elementen uit te wisselen.

Verander objecten in kunst aan de muur

U hoeft geen dure kunst uit te geven om een opvallend wanddisplay te creëren. Verzamel een verzameling objecten die je al hebt, of hoeden, en hang ze aan de muur om een statement-making arrangement te vormen.

Frame familiefoto’s

Druk familiefoto’s en andere favoriete herinneringen af om op te hangen in een. Verzamel de frames die je hebt en schilder ze in dezelfde kleur voor een uniforme look.

Meubels opnieuw schilderen

Verf is een must-have tool voor, maar dit veelzijdige medium is niet beperkt tot muren. Het kan ook worden gebruikt om gedateerde meubels en accessoires een broodnodige lift te geven.