We snakken allemaal naar een gezellige plek in ons huis om te ontspannen en tot rust te komen van de drukte van het leven. Hier zijn perfecte ideeën voor het maken van een comfortabele ruimte in uw huis om van een kopje thee te genieten, een catnap te nemen of een goed boek te lezen!

Creëer een gezellig toevluchtsoord thuis met een leeshoek bij het raam met een prachtig uitzicht. Voeg stoelen toe die zijn gemaakt van ingebouwde lades om je boeken op te bergen en dekens te gooien. Een gewatteerd kussen en een paar zachte kussens zorgen voor een gezellige plek voor rust en ontspanning.

De loft hoek

Maak van je zolderruimte of een berging boven de garage een dromerige loft. Gebruik een platformbed in plaats van een bedframe om op deze smalle plek te passen. Ingebouwde kaarten voor manden voegen handige opslag toe voor extra worpen en boeken. Voeg schansverlichting of op batterijen werkende lichtslingers toe voor een gezellige gloed!

Hoekleeshoek

Elke lege hoek in een logeerkamer smeekt gewoon om te worden veranderd in een gezellige leeshoek! Voeg een comfortabele gestoffeerde fauteuil en poef toe, een vloerlamp voor taakverlichting en een franje-plaid voor warmte op die koele avonden. Overweeg een vloerkleed toe te voegen om dingen warm te houden onder de voeten. Het ophangen van kleine kunstwerken laag aan de hoekmuur zal ook de gezellige factor versterken. Een plek nodig om een kopje thee te laten rusten? Voeg een kleine ladekast of bijzettafel toe aan uw hoekleeshoek!

Voeg textiel en planken toe

De woonkamer is een van de meest gebruikte ruimtes in huis. Maak het gezellig door textiel en planken voor boeken en decoratieve objecten toe te voegen. Een gestoffeerde poef in een kleur en print waar je van houdt, geeft je woonkamer warmte en textuur, en het is perfect om je voeten te ondersteunen. Als u uw favoriete boeken en collecties van uw reizen laat zien, vult u uw kamer met dierbare herinneringen.

Dromerige make-up ijdelheid

Als uw badkamer geen ingebouwde make-up ijdelheid heeft, voegt u er een toe aan uw slaapkamer met een kleine tafel. Doorzoek vintage- en antiekwinkels voor een kleine kaptafel en voeg een gestoffeerde stoel toe in een prachtig patroon. Maak er een gezellige schoonheidszone van door een kleine vaas met bloemen, kunst en een verlichte make-upspiegel toe te voegen.